BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 9 February 2012

HIM :DD

assalamualaikum semua  :) how's today ?? enjoy ??
ada cer nhe . ohyeaa btw sebelum tue 
i always miss my sweet DIARY  <3 muahx  :*
ummm . ginie . me slalu rindu dia  :)) dlm hidup seharian me ........
me mesti rindu dia nhe !! eii kin panas . dia lah segala-galanya 
ohyeaa me kuat merajuk dengan dia :/ .. n me suka main dengan dia 
but hope he always happy with his day <3 aww ~ 
me xdak pernah jumpa dia pun . satu kali pun xdak pernah
apatah lagi terserempak lagi lah xdak pernah bha .. adeyyy ahahah ~
tinguk baru brapa saat , me rindu dia sudah nhe . 
bisuk dia exam , harap dia dapat jawab dengan senang , n tenang !! 
tue jaa lah mau ngodop sudah nhe bye 
ASSALAMUALAIKUM  <3 


Thursday, 2 February 2012

paha bengkak :'(

assalamualaikum :) whatup  (y) ..  kaki me bengkak . ummm . gara2x  kena denda kemarin
mula2x kena suruh pamping but me xdak sampai 10 sejja . soo me merayu laa ngan cikgu 
mau minta denda lain daripada pushup !! soo cikgu suruh injut laa . omg !! kalau 30 seja xdak pa laa
nhe 90 . gilaa  laaa . sampai menangis nagis bha :'( adeyy !!   sampai sekarang  paha me bengkak  .. 
susah mau duduk , limpang naik tangga n turun tangga ! . bengkak gilaa .
bida bha terus paha . ahahah ~ tadi me teda pegi skull . cos xdak tahan  sakit nhe benngkak .
ya allah harap2x sembuh sebelum berada di tawau . amin <333 



sorry muka bidaaaaa !! coss cover2x sejaa nhe .  :'(

Friday, 27 January 2012

her LIPS <> :'*

hey  :33 .. im back !! btw assalamualaikum  :DD .. neh laa ank buah me yang paling me syg sgtsgt !! mau tau .. me sgtsgt jeles n xdak puas hati dengan bibir dia  <3 omg . berbentuk  habis . pnya men SEXY  !! kalau pakai lips ice merah . alaaaamaaakkkk !!! pnya men lawaa .. macam me mau tukar jaa bibir me ngan dia  :PP . ahhaha ~ tapi me bersyukur sudah laa dengan apa yang kena bagi :)) nnti kamu tinguk gambar dia keay :))  ada gambar dia .. ahahah ~ dia ada dua adik beradik . bapa dia orang putih masuk islam , n mama dia orang bajau  :))  .. kalu nhe budak kna MAKE UP  ! aduhhhh .. betul2x mcm bukan ank buah me nhe  :o :o   .. muka dia real punn bersih . ILIKE HER LIPS so muchhhh <33  k laa tue jaa . kbaiii !!




Tuesday, 24 January 2012

A . L .O . N . E ! :33

hey hey there  :33 .. assalamualaikum !! hari nhe , me xdak kena layan . satu urang lelaki pun xdak layan me  :// ! its okee . ohyeaaa . bufday me xdak lama lagi . yeahahahahaaa !! mau tau , skrng umur saya 14 tahun 29 hari bulan nhe 15 lorh .. selama 14 tahun , me xdak pernah xdak sambut bufday . :DD . and saya xdak pernah sambut bufday ngan boyfriend . coss time saya bufday saya tiada boyfriend . xdak sampai hajat saya :'(( .. saya pun mau juga macam kamu . sambut bufday ngan boyfriend  . and always happy with him ! . but saya TIDAK PERNAH !!  I HOPE HAVE SOMEONE  NEW COME IN MY LIFE  !! harap2x  sebelum bufday he or nnti bufday ada orang yang menemani saya untuk tumpang gembira  :'(  .. sebenarnya start tahun 2011 , saya nemau bercinta sda . !! but sme rasa sangat SUNYI ! soo me pun cari larh . n ACCEPT yang tunggu me 1 tahun sdah tue . but sama juga . apa boleh buat . takdir sdah begini . mau tau hobi saya ialah . MENANGIS SETIAP HARI !! xdak sah kalau teda orang kasi nangis dala satu hari !!




Wednesday, 4 January 2012

just little girl :'(

hey peeppsssssss :)) heyhey . how are you ?? ohyyaaa i want to share my story for u all . hahah . not all lah . just for who read this only :)) all guy make me feel like this  . SAD n always make me CRY ! because , them think im just little girl don't know means LOVE !! :'(  !! so to me all guy same !! no one knows my hearts content and external and the meditation of my heart !! why all people don't know how about my feel ?? please understand my heart !! :'((  i just want that !! why ???

Sunday, 1 January 2012

about my new friend ~

hey all . selamat pagi <3 !! berjiwang lukk kjap..  semalam cyieka ada ber'skype ngan someone ! .. i think i fall in love with him laaaa.. cyieka tertarik dengan senyuman dia dan muka . omg . cuteeenya dia . but xdak bulee terlampau perasan . nnti kna marah ! ILOVE HIM FACE DAMN MUCH !! tapi cinta memang buta .. maklumlah cyieka nehh kan cepat sayang orang . <3 awwww ~ (yaii) dia cakap dia suka mula suka dengan cyieka . he like my EYES !  :)) aww ~~ banyak2x lelaki . dia yang pandai pujuk cyieka . hehehe :DD ... macam mna nehh hati berdebar2x dahh .. apsal nehh .. omg !! but jangan . kan dia hensem . cyieka neh apa lh sgt  :33 .. semalam tidur jam 2 ! gara2x ber'skype ngan dia . kami sama like DANCE ! <3 .. umm apa lagi mau cer nehh arr !! ??? ohhyaa . but now dia di KL . study at there ~ . i hope he will come in this month !!. because this is my month . bulan 1 . harap2x panjang umur dan murah rezeki !! amin <3 k lah . mau pegi mandi dulu . jam 12.46 dahh . busyukkkkk nyerrrr ~



Thursday, 29 December 2011

WE ARE TWINS !

Add caption






                             WE ALWAYS TOGETHER ! <3

kesepian ~ :( C.I.N.T.A

aq  merasa diriku neh sangat sunyi dan tidak mempunyai apa2x yang istimewa ! 
saya inginkan  kegembiraan macam orang lain bha juga , saya mau happy n  bahagia selama lamanya .
dan aq perlkan seseorang yang s'lalu berada di samping dan s'lalu ada di sisiku ! 
aq inginkan dirimu datang dan temui !
 aq  kan ku katakan padamu aq sangat mencitai  dirimu . 
aq bukan mau kw kembali pada aq , tapi aq cuma mau kw bayangkan mcm mna rasanya kalau kw yang berada di tempat aq sekarang ??  apa rasanya ? adakah ini satu permainan yang slalu kw main ?? 
tolong  cinta bukannya kejam , tapi manusia saja yang tidak pandai menghargainya ! 
sebenarnya manusia yang kejam . terlampau mainkan perasaan orang  dan tidak pandai  menjaga hati ! dan cinta tidak buta !  manusia yang buta xdak pandai memiliki cinta ! 
-CINTA <-----   cintai insan ngan tarikan ayatmu !! 

Wednesday, 28 December 2011

sakit hati & jiwa



                                   - hye ada mau share2x story nehh  -_-
hai saya lah orang yang s'lalu kena kasi sakit hati ! kesiann kann :'( . banyak2x bf yang aq paling sayang adalh sebelum si ayung . tapi kami tiada pa2x kaitan sudah tanpa lafas 'break' ! aqa lupakan dia untuk si ayung . sebab si ayung neh tunggu aq 1 tahun sudah . aq pun ikut lah kata hati aq untuk memilih si ayung . dalam satu bulan lebih pnya kami happy . tapi 2 bulan lebih sudah  ada sudah timbul nehh perkataan 'GADUH' . ! skrng neh kami 4 bulan sudah . semenjak dia kerja aq jarang kena layan sudah . dia menjadi lelaki yang sombong . gete , dan kuat menipu n suka mengacau perempuan . tolong lah aq cuma mahu kasih sayang dari seseorang yang amat menyanyangi aq . bukan harta dan  badan ! tolong layang aq macam manusia ! . dari first kami couple gambar aq satu pun teda di facebook dia . ada pun kna aksih private ! bagus kw xdak payah kasih masuk . apalah perasaan aq nampak gambar dia sama tue perempuan ? lawa lagi sexy . chixx lagi . siapalah aq di mata mu ? adakah aq cuma di permainkan ? satu jaa aq mau . kalau kau cuma mempermainkan aq . lebih baik kita tiada apa2x . aq syg kw sgtsgt yung . tapi knpa kw buat aq gini ? AQ CUMA MAU ORANG SAYANG AQ BUKAN BADAN AQ ! PLISSS  :'(